До уваги науково-педагогічних працівників та адміністративного персоналу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Оголошується конкурсний прийом заявок на участь у черговій Весняній школі від Університету Адама Міцкевича “Інтернаціоналізація та інтернаціоналізація вдома через віртуальний обмін”: Створення мотивуючого середовища для спільного міжнародного онлайн-навчання (COIL), Палац Дембіна, Польща.
Тренінг про інтернаціоналізацію буде зосереджений на вступі до інтернаціоналізації, її різноманітних визначеннях та пов’язаних з нею аспектах, таких як глобальні тенденції та інклюзивність.
Основна увага буде зосереджена на інтернаціоналізації вдома:
  • Підготовка до COIL: охоплення традиційного викладання та орієнтація на виклики для майбутнього освіти.
  • Розробка проекту COIL: визначення чітких цілей, постановка відповідних завдань та вибір ефективних інструментів для міжкультурної онлайн-співпраці.
  • Вивчення різних форматів COIL: від окремих уроків до спільних курсів, розуміння спектру можливостей.
  • Використання можливостей та викликів міждисциплінарних курсів дистанційного навчання: стратегії для викладачів та студентів для подолання навчальних бар’єрів.
  • Демонстрація проєктів COIL та найкращих світових практик: черпання натхнення для впровадження курсу у вашому університеті.
  • Планування власних ініціатив: воркшоп з розробки проєктів COIL для успішної імплементації.
Учасників забезпечують транспортом (маршрут Умань->Київ->Житомир->Рівне->Луцьк->Дембінський палац і назад), проживанням та харчуванням (сніданок і вечеря). По закінченню тренінгу учасники отримають сертифікат.
Тривалість: 12.05.24-18.05.2024.
Робоча мова: англійська
Вимоги: кандидати, які б хотіли взяти участь у Весняній школі, повинні надіслати мотиваційний лист англійською мовою на пошту interdep@pnu.edu.ua до 22 квітня.
Оголошення результатів конкурсу: 30 квітня 2024.