Увага! Конкурс на участь у програмі Еразмус+КА1 для студентів Прикарпатського університету!

Відкрита подача заявок на участь у програмі Еразмус+КА1 кредитна мобільність у Лодзький університет  на зимовий семестр 2024/2025 н. р.

 У конкурсі можуть брати участь студенти 2, 3, 4 року навчання ОР Бакалавр наступних спеціальностей:

Мови, Література та лінгвістика, Історія та Археологія, Філософія та етика, Біологія, Право, Економіка, Соціологія та культурні студії, Педагогіка, Психологія, Бізнес-адміністрування, Менеджмент, Маркетинг, Математика, Статистика, Політичні науки, Науки про землю, Туризм, Фізика, Хімія.

Мова навчання – англійська.

Стипендія становить 800 євро на місяць (індивідуальна підтримка). 

Остаточна сума стипендії буде розрахована на основі підтвердження перебування, яке видається на підставі фізичного перебування студента в університеті Лодзі. Крім того, отримувач гранту отримає одноразову суму вартості проїзду, розраховану за найкоротшим маршрутом відповідно до калькулятора відстані, доступного на веб-сайті: https://erasmus-plus.ec.europa.eu/resources-and-tools/distance- калькулятор 

Додатково відшкодовується вартість візи до 100 євро .

Для категорії студентів з меншими можливостями може бути призначена додаткова стипендія в розмірі 250 євро на місяць на додаток до звичайної стипендії.

Будь ласка, зверніть увагу : Лодзький університет не може гарантувати стипендію для студентів з обмеженими можливостями всім учасникам, які подають заявку. Щоб мати право на фінансування, незахищений статус має бути засвідчений рідним університетом. Усі документи, що підтверджують статус студента, мають бути перекладені англійською мовою. 

Перелік предметів, запропонованих у зимовому семестрі 2024/2025 рр. для вибору кандидата для попередньої угоди про навчання, доступний тут: https://www.uni.lodz.pl/en/mobility-study-programmes-and-courses

Кандидати на участь у мобільності повинні подати наступні документи (англійською мовою):

  • заповнену друком (на комп’ютері) аплікаційну форму, бланк якої слід завантажити за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1u11YE68742bFXFAwydlBh8V0V4wbPyIn/edit
  • мотиваційний лист (англійською мовою);
  • довідку з переліком предметів, вивчених студентом за попередні роки, з отриманими результатами (Transcript of Records): https://docs.google.com/document/d/1wrrY5XEYqGlVkjpP7n2EvRwIlJo7cVZlgK1yw3Fi4NI/edit
  • заповнену попередню угоду про навчання: https://docs.google.com/document/d/1lPoOBIcQJ6J1IdfvfShA7pYqasZwOFCX/edit
  • скан-копію атестату про здобуття загальної середньої освіти або диплому про попередню вищу освіту
  • сертифікат володіння англійською мовою, а саме TOEFL, International English Language Testing System, Cambridge English Language Assessment (не нижче рівня B2 Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти чи аналогічного рівня). У випадку відсутності такого сертифікату подається документ-підтвердження (внутрішній сертифікат) рівня англійської мови, підписаний компетентною особою (викладачем англійської мови). Бланк документа: https://docs.google.com/document/d/1dA_xzPnrz_r4QD7Vxn7BbPsgkzRk0DVT/edit.  

Для осіб, які подають внутрішній сертифікат володіння англійською мовою, буде проведена додаткова співбесіда представниками ПНУ та Лодзького університету (в разі необхідності).

Документи єдиним пакетом у форматі pdf слід надсилати на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків: interdep@pnu.edu.ua (у назві документу треба зазначити прізвище студента, наприклад, Lodz _Erasmus_Petrov).

Документи, що не оформленні відповідним чином до розгляду прийняті не будуть.

Кінцевий термін подачі документів – 8 травня  2024 року.

Про результати 1 етапу відбору (максимум 5 осіб)  буде повідомлено до 20 травня 2024.

Лодзький Університет проводить 2 етап відбору та  оголосить 1 переможця-стипендіата для програми Erasmus KA171 до 5 червня 2024 року. Також Лодзький університет може призначити додаткову онлайн-співбесіду.