До уваги аспірантів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника! Пропозиція за програмою ERASMUS+!

Оголошено конкурс на академічну мобільність в рамках програми ERASMUS+ в Університет Коменського (Братислава, Словаччина). Це одна із форм дослідницької мобільності, тож очікується, що аспіранти працюватимуть над своїми дисертаційними дослідженнями, презентуватимуть свою роботу на дослідницькому семінарі на кафедрі, відвідуватимуть бібліотеку тощо.
За результатами конкурсу буде відібрано ДВОХ кращих аспірантів для стажування в університеті-партнері впродовж одного місяця.
У конкурсі можуть взяти участь аспіранти наступних спеціальностей:
  • Мови
  • Історія та археологія
  • Політологія
Кожному з аспірантів буде надана фінансова підтримка в розмірі 750 євро.
Фінансова підтримка виплачується готівкою в євро.
Кандидати на участь у мобільності повинні підготувати на надіслати на пошту відділу міжнародних зв’язків (interdep@pnu.edu.ua) наступні документи:
  • Анкету, бланк якої слід завантажити за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1VJ-7e-wh0cm3TqdWzFKdLroQvtOKAOYW/edit
  • Мотиваційний лист (англійською мовою)
  • CV (англійською мовою)
  • Сертифікат володіння англійською мовою (рівень В2). У випадку відсутності офіційного сертифіката можна подати документ-підтвердження рівня англійської мови, підписаний компетентною особою: https://docs.google.com/document/d/1YNwtDooGWchpfyXDASCBvxzWmzRJY2hB/edit
Дедлайн подання документів: 8 квітня 2024 року
Документи єдиним пакетом у форматі pdf слід надсилати на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків: interdep@pnu.edu.ua(у назві документу треба зазначити прізвище аспіранта, наприклад, Bratislava_Petrov).
!!! Просимо зважати на актуальну позицію Генштабу та Державної прикордонної служби щодо заборони виїзду чоловіків за межі державного кордону. Наявність відстрочки від призову під час мобілізації не означає автоматичну наявність дозволу на перетин державного кордону.