Стипендії Chevening від уряду Великої Британії

Посольство Великої Британії в Києві представляє урядову стипендіальну програму Сhevening в Україні.

Chevening – це програма стипендій від британського уряду, яка дозволяє отримати повне фінансування на освіту у Великій Британії (як правило, це однорічні магістерські програми, а також MBA).

Вона покриває витрати на навчання, проживання, транспорт і візу – і також пропонує різноманітні можливості для випускників (в Україні чівнерів вже близько 450, а у всьому світі – більше 50000!).

  Вік і спеціальності кандидатів не обмежуються, тож  стипендіат(к)ами стають представники різних сфер – STEM, бізнес, креативні індустрії, мистецтво, право, освіта, медицина і т.д. Стипендіат(к)и самостійно обирають місце навчання – а це означає, що Oxford, Cambridge, LSE, King’s College та інші престижні університети Британії швидко стають для них реальністю.

Вимоги для участі прості: наявність диплому бакалавра, мінімум двох років досвіду роботи (волонтерства, стажування теж враховуються) та чіткого бачення кар’єрного розвитку після навчання.

Дедлайн до подачі – 7 листопада 2023 року.

Ми впевнені, що Chevening був би цікавий як  студентам, так і викладацькому складу. Щодо останніх – на Chevening подаються люди і з освітою рівня PhD, адже в Британії є дуже цікаві і спеціалізовані магістерські програми, які дозволяють заглибитись у предмет.

Apply leaflet (English)

Chevening_UA_EN