Erasmus+ конкурс на академічну мобільність до Гданського університету для студентів

До уваги студентів 2, 3, 4 року навчання ОР Бакалавр!

Відкрито конкурс на участь у програмі академічної кредитної мобільності ERASMUS+ у Гданському Університеті (м. Гданськ, Польща) на літній семестр 2023/2024 н. р. Передбачаються 3 грантові місця на семестрове навчання.

Участь у конкурсному відборі доступна для студентів, які навчаються за наступними освітніми напрямами: біологія, хімія, економіка, історія, філологія, право та управління, менеджмент, математика, фізика, інформатика, географія.

Номіновані студенти повинні будуть вивчити програму обсягом 30 кредитів ECTS за семестр.

Пропозиція курсів доступна двома мовами: польською та англійською.

Пропозиція курсів англійською мовою відповідно до сфери навчання опублікована на сайті: https://en.ug.edu.pl/incoming-students/erasmus-2021-2027/erasmus-incoming/courses-english.  

Курси польської мови можна вибрати зі звичайних пропозицій відповідно до сфери навчання студента.

Посилання на навчальний календар 2023/24:

https://en.ug.edu.pl/sites/en.ug.edu.pl/files/_nodes/strona/107160/files/erasmus-academic-calendar-2023-2024.pdf

Студентам буде надана фінансова підтримка в розмірі 1050 євро на місяць, яка виплачуватиметься 3 частинами. Перший – 40% виплачується після прибуття студента, другий – 40% в середині періоду мобільності, а останній – 20% в кінці мобільності, після подачі остаточних документів.

Фінансова підтримка виплачується готівкою в євро.

Кандидати на участь у мобільності повинні подати наступні документи:

Документи єдиним пакетом у форматі pdf слід надсилати на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків: interdep@pnu.edu.ua (у назві документу треба зазначити прізвище студента, наприклад, Gdansk_Petrov).

Кінцевий термін подачі документів – 6 листопада 2023 року.

Про результати конкурсу буде повідомлено до 10.11.2023.

!!! Просимо зважати на актуальну позицію Генштабу та Державної прикордонної служби щодо заборони виїзду студентів-чоловіків за межі державного кордону. Наявність відстрочки від призову під час мобілізації не означає наявність дозволу на перетин державного кордону.