Співпраця в рамках програми Erasmus+ KA1

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника продовжив співпрацю з багаторічним партнером — Університетом Якуба з Парадижу (Гожув Великопольський, Республіка Польща) — у рамках програми Erasmus+ KA1!

На підставі укладеної Міжінституційної угоди члени університетської спільноти матимуть змогу взяти участь у реалізації програми академічної мобільності. Зокрема, домовленістю передбачено можливість семестрового навчання двох студентів на базі Університету Якуба з Парадижу за такими спеціальностями: 023 Мови,

041 Бізнес та адміністрування,

061 Інформація та комунікаційні технології,

1015 Подорожі, туризм та дозвілля.

Крім того, на базі партнерського університету матимуть змогу пройти п’ятиденне стажування і два працівники Прикарпатського університету. Там вони вивчатимуть досвід діяльності відповідного структурного підрозділу або ж викладатимуть навчальний курс студентам Університету Якуба з Парадижу.

Відзначимо, що учасники академічної мобільності на підставі Міжінституційної угоди отримають фінансування, яке покриває підтримку організації мобільності (Organisational Support), кошти на проїзд, перебування, добові для учасників:

– фінансове покриття адміністративних витрат під час реалізації проєкту: партнерство університетів отримуватиме 350 євро за кожного учасника мобільності, а також додаткові кошти для учасників з особливими освітніми потребами;

– фінансове покриття для студентів: кошти на перебування у розмірі 800/850/900 євро/місяць;

– фінансове покриття для працівників: добові у розмірі 140/160/180 євро/день;

– відшкодування за проїзд.