ERASMUS+у Гданському Університеті (м. Гданськ, Польща)

До уваги студентів 2, 3, 4 року навчання ОР Бакалавр (станом на 01.09.2023)!

Відкрито конкурс на участь у програмі академічної кредитної мобільності ERASMUS+у Гданському Університеті (м. Гданськ, Польща) на зимовий семестр 2023/2024 н. р. Передбачаються 3 призових місця на семестрове навчання.
Участь у конкурсному відборі доступна для студентів, які навчаються за наступними освітніми напрямами: біологія, хімія, економіка, історія, філологія, право та управління, менеджмент, математика, фізика, інформатика, географія.
Номіновані студенти повинні будуть вивчити програму обсягом 30 кредитівECTS за семестр.
Пропозиція курсів доступна двома мовами: польською та англійською.
Пропозиція курсів англійською мовою відповідно до сфери навчання опублікована на сайті: https://en.ug.edu.pl/incoming-students/erasmus-2021-2027/erasmus-incoming/courses-english
Курси польської мови можна вибрати зі звичайних пропозицій відповідно до сфери навчання студента:
Посилання на навчальний календар 2023/24:
Студентам буде надана фінансова підтримка в розмірі 1050 євро на місяць, яка виплачуватиметься 3 частинами. Перший – 40% виплачується після прибуття студента, другий – 40% в середині періоду мобільності, а останній – 20% в кінці мобільності, після подачі остаточних документів.
Фінансова підтримка виплачується готівкою в євро.
Кандидати на участь у мобільності повинні подати наступні документи:
Документи єдиним пакетом у форматі pdf слід надсилати на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків: interdep@pnu.edu.ua (у назві документу треба зазначити прізвище студента, наприклад, Gdansk_Petrov).
Кінцевий термін подачі документів – 25 червня 2023 року.
Про результати буде повідомлено до 30.06.2023.
!!! Просимо зважати на актуальну позицію Генштабу та Державної прикордонної служби щодо заборони виїзду студентів-чоловіків за межі державного кордону. Наявність відстрочки від призову під час мобілізації не означає наявність дозволу на перетин державного кордону.