До уваги студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника!

В рамках угоди про наукову та культурну співпрацю з Університетом Адама Міцкевича в Познані розпочато черговий прийом документів для участі в студентському обміні на зимовий семестр 2023/24 навчального року!
Мова навчання – англійська/польська.
Пропозиції щодо майбутніх курсів доступні на веб-сайті: https://amupie.amu.edu.pl/
AMU International Facebook: https://www.facebook.com/AMUPoznanENG
Студенти можуть обирати заняття за власним бажанням на кількох факультетах.
Навчання безкоштовне. Транспортні витрати, проживання, медичне страхування та харчування – за власний кошт студентів (вартість проживання становить 425-600 PLN за місяць).
Тривалість зимового семестру в Університеті Адама Міцкевича:
02.10.2023 – 20.02.2024;
Процедура подання документів для участі в студентському обміні включає 2 етапи:
1 ЕТАП (до 15 травня 2023 року):
Подання необхідних документів до відділу міжнародних зв’язків Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з метою перевірки їх на відповідність вимогам, визначеним приймаючим університетом, та відбору студентів для участі у програмі обміну.
Необхідні для подачі документи:
• академічна довідка із зазначеним середнім академічним балом (не нижче 80 балів за рейтингом) (українською і англійською мовами, нотаріального засвідчення перекладу не потрібно);
• мовний сертифікат, що підтверджує рівень володіння англійською мовою мінімум B2, або інше підтвердження володіння англійською мовою мінімум B2 (на базі Прикарпатського університету можна виготовити документ, що підтверджує володіння студентом необхідним рівнем англійської мови, за умови засвідчення цього документу компетентною особою. Зразок цього документа можна знайти за посиланням: https://ic.pnu.edu.ua/…/%D0%9C%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8…
• мотиваційний лист (англійською мовою);
• відомості про участь студента в науковій діяльності Університету та поза його межами, участь та здобуття призових місць на олімпіадах, конкурсах тощо (англійською мовою).
Пакет документів в електронному вигляді має бути зібраний в один електронний файл у форматі pdf, назва файлу повинна містити абревіатуру Університету імені Адама Міцкевича латиницею і прізвище студента (наприклад, AMU_Petrenko).
Прохання надсилати пакет документів електронною поштою ( в полі «тема» вказати – AMU_Petrenko) на адресу відділу міжнародних зв’язків interdep@pnu.edu.ua.
**Дедлайн – 15 травня 2023 року.**
Подані пакети документів розглядатимуться конкурсною комісією, після чого студенти будуть повідомлені про результати.
2 ЕТАП:
Подання заявки для участі в обміні через онлайн-систему (17травня – 15 липня 2023 року)
Студенти, які відповідають вимогам, визначеним приймаючим університетом, самостійно реєструються, заповнюють та подають онлайн-заявку.
Необхідно підготувати наступні документи:
• заявку;
• Transcript of Records (академічну довідку) – англійською мовою (за останній семестр);
• мовний сертифікат, що підтверджує рівень володіння англійською мовою мінімум B2, або інше підтвердження володіння англійською мовою мінімум B2;
• скан закордонного паспорта або ID;
• фото для студентського ID.
Важливо! Після повернення до Університету здобувач вищої освіти – учасник програми академічної мобільності повинен надати Координатору академічної мобільності та відділу міжнародних зв’язків завірену в установленому порядку закладом-партнером копію документа з переліком та результатами вивчення навчальних дисциплін, кількістю кредитів та інформацією про систему оцінювання навчальних здобутків здобувачів освіти (сертифікат, диплом, виписку навчальних досягнень (Transcript of Records)), а також звіт про реалізацію програми студентського обміну.
За детальнішою інформацією звертайтеся до відділу міжнародних зв’язків (каб.223 адміністративного корпусу), за телефоном 596031 або за електронною адресою: interdep@pnu.edu.ua
Просимо зважати на актуальну позицію Генштабу та Державної прикордонної служби щодо заборони виїзду студентів-чоловіків за межі державного кордону. Наявність відстрочки від призову під час мобілізації не означає наявність дозволу на перетин державного кордону.