Черговий конкурс на участь у програмі студентського обміну “Mobility direct”

Шановні колеги, просимо поширити серед студентів.
До уваги здобувачів вищої освіти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника ОР бакалавр (2, 3, 4 року навчання на період жовтня-грудня 2023) та ОР магістр (1 року навчання на період жовтня-грудня 2023)
Оголошується черговий прийом заявок для участі в програмі студентської мобільності «Mobility direct», Лодзький університет (Республіка Польща), на зимовий семестр 2023/24.
Опис програми
Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника здійснює наукову та культурну співпрацю із Лодзьким університетом на основі підписаної угоди. Ця угода передбачає можливість семестрового обміну для студентів нашого університету.
Фінансування
Лодзький університет забезпечує безкоштовне навчання. Крім того, університет за умови наявності місць пропонуватиме студентам можливість проживання у гуртожитку на платній основі.
Умови участі
До участі у відборі на академічну мобільність допускаються студенти із середнім балом (за попередній семестр) не нижче 80 балів.
Для участі необхідно мати міжнародний сертифікат, який підтверджує знання англійської мови за рівнем B2. Також на базі Прикарпатського університету можна виготовити документ, що підтверджує володіння студентом необхідним рівнем англійської мови, за умови засвідчення цього документу компетентною особою. Зразок цього документа можна знайти за посиланням: https://ic.pnu.edu.ua/…/%D0%9C%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8…
Студенти, які бажають взяти участь у програмі, повинні до 14.04.2023 р. включно надіслати на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків: interdep@pnu.edu.ua заповнену анкету про участь у програмі для подальшої номінації (зразок анкети ви можете знайти на сайті відділу міжнародних зв’язків: https://ic.pnu.edu.ua/…/%D0%90%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D1%82…, довідку з місця навчання із зазначенням середнього балу (за 2021/2022 н.р.), а також сертифікат про володіння англійською мовою. Документи (анкету з особистим підписом учасника, довідку з місця навчання, а також сертифікат) подавати одним файлом у pdf-форматі за зразком “Lodz_Petrenko” у послідовності (1) анкета; (2) довідка; (3) сертифікат.
Після відбору кандидатів для участі у семестровому обміні номіновані студенти отримають від Лодзького університету посилання для реєстрації, де вони повинні будуть самостійно зареєструватися в електронній системі Лодзького університету, зокрема, подати свої персональні дані та обрати навчальні курси.
Період реєстрації в електронній системі Лодзького університету – 01.05 – 04.06.2023.
У квітні перелік навчальних курсів для вибору буде доступний за посиланням: https://www.uni.lodz.pl/…/mobility-study-programmes-and…
Важливо! Після повернення до Університету здобувач вищої освіти – учасник програми академічної мобільності повинен надати Координатору академічної мобільності та відділу міжнародних зв’язків завірену в установленому порядку закладом-партнером копію документа з переліком та результатами вивчення навчальних дисциплін, кількістю кредитів та інформацією про систему оцінювання навчальних здобутків здобувачів освіти (сертифікат, диплом, виписку навчальних досягнень (Transcript of Records)).
За детальнішою інформацією звертайтеся до відділу міжнародних зв’язків (каб.223 адміністративного корпусу), за телефоном 596031 або за електронною адресою: interdep@pnu.edu.ua
Просимо зважати на актуальну позицію Генштабу та Державної прикордонної служби щодо заборони виїзду студентів-чоловіків за межі державного кордону. Наявність відстрочки від призову під час мобілізації не означає наявність дозволу на перетин державного кордону.