ЛІТНЯ ШКОЛА! Дякуємо партнерам – Ягеллонському університету за пропозицію !

До уваги студентів 2-4 року навчання ОР бакалавр та 1 року навчання ОР магістр спеціальностей історія, мистецтво, туризмознавство та краєзнавство, інформаційні технології, менеджмент, українська філологія та дизайн.
Оголошується набір у ЛІТНЮ ШКОЛУ Європейського інституту інновацій і технологій “Культура та Творчість” (Culture &Creativity) 10-14 липня 2023 р. Краків – Ягеллонський університет
Тривалість: 4 дні (приїзд напередодні, день після: 4+2)
Тип: Переїзд та поселення
Місце: місто Краків, Польща (організовується Ягеллонським університетом)
Творча дисципліна: Культурна спадщина. Пропонується зосередитися на перетворенні та цитуванні культурної спадщини іграми, програмами та медіа ресурсами.
Цілі Європейського інституту інновацій і технологій: нові навички для креативних людей, які гарантують майбутнє – цифрові технології, робота з базою даних, креативні технології, знання питань бізнесу та екологічного виробництва. Використання дизайн-мислення.
Предмет уваги: як заклади та сайти культурної спадщини можуть використовувати креативні технології для розробки та підбірки нового досвіду для аудиторії, щоб розповідати історії, інформувати та навчати в розважальній формі про артефакти культурної спадщини/історичні місця.
Задана тема: партнери в галузі культурної спадщини та наукові лідери за допомогою різних навичок розпочинають тиждень з поточного змісту галузі та проблемних питань, з якими доводиться стикатися під час залучення аудиторії (яка є технічно підкованою молоддю та дорослими, які розуміються в технологіях та іграх) та проектують мислення, креативні технології та бізнес-моделі, представлені науковцями для учасників на пленарному засіданні.
Інформація: науковці дають уявлення про потенціал і роботу креативних технологій, а промислові партнери надають інформацію про поведінку аудиторії, бізнес-модель і залученість, яка спостерігається. ( день 1)
Відвідини сайтів: 4 підгрупи відвідують сайти промислових партнерів для кращого розуміння проблеми в контексті, використовують метод дизайнерського мислення – навички активного слухання, опитування та формування запитань, рефлексію та групове обговорення, що веде до виникнення ідеї.
Рефлексія та розвиток: групи разом із науковцями та партнерами з промисловості обговорюють, як вони можуть впоратися з проблемою і отримати досвід присутніх науковців та промислових партнерів. Це включає в себе навички самоорганізації в групі, управління проектом від розробки до презентації, визначення сильних сторін, оцінка можливості реалізації пропозицій і переговори щодо групового рішення.
Ідея в прототипі: розробити ідейну пропозицію, використовуючи навички проектування з використанням матеріалів (за винятком творчих навичок у групі), щоб пропозиція могла бути продемонстрована групою (розроблений проект або придумане рішення), показуючи, як пропозиція відповідає виклику та залучає аудиторію.
На завершення – репетиція презентації та кінцева презентація.
Відбираємо студентів за напрямами: Інформаційні технології, туризмознавство та краєзнавство, менеджмент, історія, мистецтво, українська мова та література, дизайн.
Умови конкурсу:
• беруть участь студенти 2-4 курсу ОР бакалавр та 1 курсу ОР магістр;
• право подорожувати по Європі (дійсний закордонний паспорт);
• академічна довідка із зазначеним середнім академічним балом (не нижче 80 балів за рейтингом);
• мовний сертифікат, що підтверджує рівень володіння англійською мовою мінімум B2, або інше підтвердження володіння англійською мовою мінімум B2; також на базі Прикарпатського університету можна виготовити документ, що підтверджує володіння студентом необхідним рівнем англійської мови, за умови засвідчення цього документу компетентною особою. Зразок цього документа можна знайти за посиланням: https://ic.pnu.edu.ua/…/%D0%9C%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8…
• мотиваційний лист (англійською мовою);
• відомості про участь студента в науковій діяльності Університету та поза його межами, участь та здобуття призових місць на олімпіадах, конкурсах тощо (англійською мовою).
Пакет документів в електронному вигляді має бути зібраний в один електронний файл у форматі pdf, назва файлу повинна містити абревіатуру Літньої школи та прізвище студента (наприклад, ЛШ_Петренко).
Документи надсилати на електронну пошту Відділу міжнародних зв’язків interdep@pnu.edu.ua
Кінцевий термін подання документів – 10 квітня 2023 року.