Увага! Конкурс на участь у викладацькій мобільності (Teaching mobility) до Лодзького університету

Увага! Конкурс на участь у викладацькій мобільності (Teaching mobility) до Лодзького університету у рамках програми кредитної мобільності Erasmus+ 2021/2022 для наукових та науково-педагогічних працівників Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
У конкурсі можуть брати участь науково-педагогічні працівники усіх спеціальностей, які працюють на постійній основі. Усього 1 місце на викладання (Teaching).
Кількість днів мобільності: 5 + 2 дні на проїзд
Кількість дидактичних годин: 8

Можливий період мобільності викладачів: 23.05.2022 – 30.06.2022.

!!!ПРОЦЕС ВІДБОРУ!!!

Процес відбору поділяється на 2 етапи, перший з яких проводиться установою, що відряджає, а другий і останній — установою, що приймає.

ВАЖЛИВО: організація двоетапного процесу відбору для претендентів на програму кредитної мобільності Erasmus+ має відбуватися на основі справедливих та прозорих правил, доступних для всього академічного персоналу університету.

I ЕТАП
Перший етап процесу відбору здійснюється у межах Прикарпатського національного університету уповноваженими особами, які при відборі повинні орієнтуватися на такі критерії: академічна успішність, мотивація до мобільності, знання англійської мови.

Заявники повинні надіслати на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків ПНУ (interdep@pnu.edu.ua) наступні документи, підготовлені англійською мовою:

1) Форма заявки (https://drive.google.com/…/1Amg12SrnBY0…)
2) Угода про мобільність персоналу для викладання (https://drive.google.com/…/1Amg12SrnBY0…)
3) Curriculum vitae
4) Мовний сертифікат – заявники, які не мають офіційного мовного сертифіката, такого як TOEFL або IELTS, можуть надати інші сертифікати, наприклад: атестат університету, диплом мовної школи або інші документи, що підтверджують знання англійської мови.
5) Номінаційний лист від Університету, що відряджає заявника, який також підтверджує працевлаштування в Університеті, що відряджає працівника.
6) Інші документи, що підтверджують кваліфікацію та педагогічні досягнення заявника (за наявності).

ВАЖЛИВО: документи, зазначені у пунктах 3-6, слід об’єднати в один файл формату pdf у такому порядку, як вони зазначені у переліку; назва цього файлу має містити назву університету та прізвище претендента, наприклад, LODZ_Petrenko. Файли, що вміщують форму заявки та угоду про мобільність, повинні бути відскановані, мати формат pdf та містити у назві прізвище заявника, наприклад: LODZ_Petrenko_app_form та LODZ_Petrenko_agreement.
!!!ДЕДЛАЙН ПОДАННЯ ДОКУМЕНТІВ – середа, 27.04.2022 р.!!!
За результатами І етапу відбору буде обрано та рекомендовано для реалізації мобільності трьох викладачів із найбільшою кількістю балів, отриманих після оцінювання їх конкурсною комісією університету.
ІІ ЕТАП

Другий етап процесу відбору здійснюється Приймаючим університетом (Лодзьким університетом).

Цей етап здійснюється на основі:

· поданих документів відібраних на І етапі викладачів;

· звіту з першого етапу відбору, наданого ПНУ.

Отримавши вищезазначені документи, відділ міжнародних зв’язків Лодзького університету направляє їх координаторам Erasmus+ на факультетах для попереднього прийняття. Далі комісія Erasmus+ під головуванням інституційного координатора Erasmus+ обере Учасника(ів) мобільності в рамках Програми кредитної мобільності.

Лодзький університет залишає за собою право запитувати додаткові документи від Заявників після розгляду списку рекомендованих Заявників.

Відібраному викладачу буде запропоновано підписати угоду про мобільність персоналу для викладання.

Загальна інформація
Грант у розмірі 980 євро для викладачів, що прибувають, покриває 5 днів перебування плюс 2 дні на проїзд (140 євро на день). Тривалість мобільності не може бути менше 5 робочих днів.

Вартість проїзду

Кошти за проїзд виплачуються Учаснику після прибуття до Приймаючої установи.

!!!Викладачі самостійно оплачують медичне страхування на весь час перебування!!!