Відгук Яни Шелест

18–31 липня 2023 р. я мала чудову можливість узяти участь у Коперниканському курсі польської мови і літератури в місті Торунь (Польща).

Це був мій перший досвід навчання за кордоном і враження від проведеного часу неймовірне. Протягом двох тижнів я поглиблено вивчала польську мову, літературу, історію та культуру. Окрім цього також познайомилася з новими людьми – як із поляками, так і з іншими учасниками курсу з різних країн. За ці два тижні я дізналася багато корисного і цікавого про Польщу, її людей та мову. Я навчалася у групі з рівнем польської С1, що дало змогу освіжити вже отримані та набути нові знання. Детальніше про це в хроніці, опублікованій у «Студентських історичних зошитах» (2023. Вип. 15. С. 114–117). У майбутньому я надалі хочу продовжувати вивчати все, що пов’язане з Польщею. Дякую викладачці польської мови Дарині Мицан за заохочення до участі в літній школі.

Яна ШЕЛЕСТ, студентка спеціальності 014 Середня освіта 014.028 Польська мова і література (ОП «Середня освіта (польська мова та література)» другого курсу ОР бакалавр