Програма підтримки для студентів і викладачів з України від в’єтнамського університету VinUniversity

В’єтнамський університет VinUniversity пропонує тримісячні програми підтримки для студентів і викладачів з України, які були змушені перервати своє навчання і роботу через війну.

Студенти матимуть можливість навчатися в Ханої з зарахуванням залікових балів та брати участь у культурно-гуманітарних заходах Університету. Ті, хто виявить бажання продовжити освіту у В’єтнамі, зможуть подати документи на навчання за спеціальностями у 2022-2023-му навчальному році.

Викладачі матимуть можливість бути залученими до діяльності Університету як запрошені наукові співробітники. Також, в індивідуальному порядку підтримка може бути надати найближчим членам сім’ї викладачів.

Програми підтримки передбачають покриття всіх витрат на придбання авіаквитків в обидва боки, візу, плату за навчання, медичне страхування та вартість проживання за час, проведений у VinUniversity.

Університет запрошує студентів і викладачів незалежно від національності.

Подати документи та дізнатися більше про програми підтримки для студентів і викладачів з України можна за посиланням: https://studyaway.vinuni.edu.vn/