20-й щорічний Інститут американських студій «Прагнення досконалості: американські студії в Україні»

20-й щорічний інститут американських студій

ПРАГНЕННЯ ДОСКОНАЛОСТІ: АМЕРИКАНСЬКІ СТУДІЇ В  УКРАЇНІ

12-15 травня 2020 року

Львівський національний університет імені Івана Франка

Кінцевий термін подання заявки: 31 березня 2020 року

https://international.lnu.edu.ua/20th-american-studies-institute-ifnul-2020/

 Львівський національний університет імені Івана Франка та громадська організація «Львівська освітня ініціатива» оголошують 20-й щорічний Інститут американських студій, організований у співпраці та підтриманий відділом з громадських питань Посольства США в Києві.

2020 рік стане роком 20-го проведення Інституту американських  досліджень в Україні. Ця ініціатива значною мірою сприяла консолідації американських студій в Україні, і їх ювілейне проведення стане прекрасною можливістю підбити підсумки розвитку американознавства та спільно обговорити майбутнє навчальних програм, пов’язаних з США, в Україні.

20-й щорічний Інститут американських студій «Прагнення досконалості: американські студії в Україні» має на меті покращити розуміння ідентичності американських студій в українському контексті та вдосконалити їх вивчення.

Проведення Інституту американських  досліджень в Україні поєднує два основні компоненти: інтенсивне стажування і взаємне навчання та семінар щодо викладання американських студій в Україні.

Учасники різних українських університетів матимуть можливість поділитися накопиченим досвідом та найкращими практиками, а також разом обговорити та поміркувати, як посилити наявність навчальних програм та курсів, пов’язаних з США, в українських університетах.

Усі відібрані учасники повинні підготувати індивідуальну або колективну презентацію щодо американських студій у відповідних університетах.

Робоча мова програми – англійська.

До участі запрошуються:

  • професори, викладачі та аспіранти українських університетів з усіх дисциплін, які викладають або планують розробляти курси американських студій у своїх установах;
  • адміністративний персонал університетів середнього та вищого рівня, залучений до розробки американських студій;

Вимогою є вільне володіння англійською мовою.

Форма заявки доступна за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScaXtaZzJ-TCcmOfxuRsrXx1yKf9AJBC-4vtFQXVkYLtOUjDw/viewform

Відшкодування витрат: організатори покривають вартість навчання, харчування, проживання та транспортних витрат для учасників, які приїжджають до Львова.

Кінцевий термін подання заявок: 31 березня 2020 року.

Про обраних претендентів буде повідомлено 14 квітня 2020 року.

Контакти координаторів програми: us.studiesua@gmail.com