Про здійснення обмінів молоддю України та Литви

Відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про Раду обмінів молоддю України та Литви, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2015 року No 1016, Міністерством молоді та спорту здійснюються обміни молоддю України та Литви.
Мета обмінів молоддю – активізація співробітництва між українською та литовською молоддю задля розбудови дружніх взаємин між народами цих країн.
20 березня 2023 року Мінмолодьспортом оголошено прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проектів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви у 2023 році https://bit.ly/40BXz9r, що триватиме до 20 квітня 2023 року.
Заявки в межах конкурсу можуть бути подані неприбутковими організаціями, діяльність яких спрямована на роботу з молоддю, зокрема:

інститутами громадянського суспільства;
установами, що працюють з молоддю.

Враховуючи вищезазначене, просимо розповсюдити інформацію серед підпорядкованих структурних підрозділів, закладів, установ та партнерських організацій (інфографіка додається).
Для отримання більш детальної інформації просимо звертатися до департаменту молодіжної політики Мінмолодьспорту, тел.: 246-62-36.

Детальніше