До уваги студентів!!!!

Фонд «Боруссія» в партнерстві з Фондом «Лідери змін» запрошує взяти участь в освітній  Програмі Study Tours to Poland. Програма була створена в 2004 році з метою представлення студентам з сусідніх країн  різних аспектів життя у Польщі (самоврядування, суспільне життя місцевих громад), механізмів системних змін і модернізації, досвіду присутності в європейських структурах, а також історії, культури та традиції та ін. Дуже важливим акцентом Програми є знайомство з неурядовим сектором та різними формами громадянської активності. Study Tours to Poland – це півтора тижні інтенсивної, пізнавальної програми в міжнародній групі, під час якої учасникам надається можливість отримати нові знання та вміння, познайомитися з цікавими людьми, відвідати заходи неформальної овіти. Study Tours to Poland – це не тільки отримання нового досвіду, а й передача власного. Спілкування з польськими організаторами та волонтерами дає можливість пізнати ближче ровесників з сусідніх країн і знайти нових друзів.

Кандидати повинні відповідати наступним вимогам:

  1. Бути громадянами Білорусі, Молдови, України або Росії
  2. Мати від 18 до 21 років (кандидати народжені в період від 1 січня 1998 до 30 червня 2001 р., громадяне Молдови від 1 червня 1997 до 30 червня 2001 р.)
  3. Навчатися у вищих навчальних закладах Білорусі, Молдови, України
  4. Мати дійсний закордонний паспорт (термін дії паспорту повинен бути щонайменше до 31 березня 2020)
  5. Не брати раніше участі у Програмі Study Tours to Poland

Кандидати проходять відбір на конкурсній основі.

Заявки від кандидатів приймаються до 30 червня 2019 включно.

Візити проводяться в жовтні та листопаді 2019 р. (конкретні дати участі будуть повідомлені Прийнятим учасникам індивідуально).

Тривалість візиту –  дo 12 днів.

Під час візиту учаснику забезпечується: проживання та харчування, відшкодування витрат на проїзд, допомога в отриманні безоплатної візи на термін участі в Програмі.

Процедура подачі заявок безкоштовна!

У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтеся: Ева Романовска, ewa.romanowska@borussia.pl.