Заявка на Erasmus+

Що потрібно зробити, щоб подати проектну заявку на конкурс Еразмус+ КА1 – міжнародна кредитна мобільність для Прикарпатського університету. Дедлайн – 5 лютого 2020 року

  • З’ясувати потенційні контакти в університетах ЄС (Program Country University).
  • Написати колегам (з університету країни-члена ЄС) лист про бажання співпрацювати в рамках програми Еразмус+ КА1 та запропонувати податися на конкурс (дедлайн 5 лютого 2020 р.)
  • Попросити колег підійти у їхній міжнародний відділ і розповісти про бажання співпрацювати з ПНУ та подаватися на конкурс Еразмус+ КА1.  Вони повинні включити ПНУ в заявку, яку пише для усього університету та податися до своєї національної агенції Еразмус+ для участі в конкурсі та отримання фінансування.  За бажанням партнерського університету укладається проект угоди про співпрацю Еразмус+ (НЕ обов’язково до конкурсу).
  • На запит партнерів Відділ міжнародних зв’язків ПНУ надсилає інформацію про ПНУ та відповіді на запитання для оформлення заявки.

Партнерський університет подає заявку до національної агенції Еразмус+ і чекає результати до травня-липня 2020 року.

Якщо проект підтримано, то укладається міжінституційна угода, підписується двома сторонами і можна розпочинати співпрацю.

Відділ міжнародних зв’язків ПНУ оголошує внутрішні конкурси для студентів, аспірантів та викладачів ПНУ.

Проводяться відбори та відібрані кандидати готуються до участі в мобільності.

Детальна інформація про конкурс:
https://erasmusplus.org.ua/era…/ka1-navchalna-mobilnist.html

https://eacea.ec.europa.eu/…/a-international-credit-mobilit…