Конкурси/гранти/стипендії

До Вашої уваги підбірка інтернет-ресурсів, де ви можете знайти для себе цікаві можливості для самовдосконалення та взяти участь у різноманітних конкурсах і програмах:
1) Велика ідея https://biggggidea.com/opportunities/
На сайті ви знайдете понад 200 можливостей з широкого спектру спеціальностей щомісяця. Це і гранти, і конкурси, і події, які проходять як на території України, так і в різних куточках світу.
2) PLATFOR.MA https://platfor.ma/
Platfor.ma – це незалежний інтернет-журнал про інновації та культуру, що видається з 2010 року. Розробники розповідають про нові ідеї, що змінюють звичний стан речей і мотивують рухатися вперед, а також ґрунтовні знання, в яких варто розбиратися.
3) Наукова соціальна мережа “Scientific Social Community” https://www.science-community.org/
Наукова соцмережа www.Science-Community.org об’єднує понад 40.000 вчених з України, Білорусії, Казахстану та інших країн. Проект надає сервіси для моніторингу грантів, конференцій, наукових вакансій, журналів і научпоп подій, а також можливості для пошуку партнерів для наукових досліджень.
4) Mladiinfo International http://www.mladiinfo.eu/
Об’єднуючи три континенти: Азію, Африку та Європу, впливові агенти Mladiinfo надають можливість молоді стати творцями позитивних змін. Вони надихають молодь розширити свої таланти та потенціал і підтримують їх на шляху становлення як відповідальних громадян.
5) Сайт фонду «Відродження» https://www.irf.ua/grants/contests/
Міжнародний фонд «Відродження» — одна з найбільших українських благодійних фундацій. Він оголошує чимало різноманітних конкурсів та грантів згідно зі своїми пріоритетами. Суспільно значущі проекти можуть претендувати на підтримку поза оголошеними конкурсами.
6) Портал «Громадський простір» https://www.prostir.ua/category/grants/
Prostir.ua пропонує унікальну й актуальну інформацію про розвиток громадянського суспільства України. Якщо є бажання залучатися до громадських активностей, відчувати співпричетність до важливих перетворень в країні — вам сюди. Адже тут ви знайдете чимало цікавих можливостей — програм розвитку, грантів, стипендій, вакансій і стажувань.
7) Сайт Українського культурного фонду https://ucf.in.ua/
Фонд, впроваджуючи нові механізми надання орієнтованої на результат конкурсної державної фінансової підтримки ініціативам у сфері культури та креативних індустрій, сприяє творенню розвиненої екосистеми культури та креативності в Україні, яка уможливлює породження та розповсюдження в суспільстві нових сенсів та спільних цінностей, а також сприяє збереження культурної спадщини та розвитку української культури в контексті актуальних світових тенденцій.
8) Сайт Посольства США в Україні https://ua.usembassy.gov/uk/education-culture-uk/current-programs-grants-uk/
На сайті посольства ви знайдете актуальні оголошення про програми і гранти, що фінансуються американськими органами влади.
Сподіваємось, що зібрані ресурси стануть для вас корисним джерелом самовдосконалення! Успіхів!